Tuesday, September 9, 2008

Sleep Glorious Sleep!

Planet Earth, Mon: Planet Earth's Form 5 students will not face the burden of having to sit for their Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) trial exams as they can now choose to sleep during exam.
This is not the first time the teachers had come across such incident. Sleeping has become a trend among these students and in fact it has become a part of the exam-taking ritual
When asked, Abu bin Ali, 17, said, "Mengantukla teacher. Puasa..biasalah( sleepy la teacher. It's fasting month...normal la)" and the teachers went.............*blegh
Tak Ada Nama(No Name)
rival of Bernama






















Chiao
~MystiCat~

7 comments:

hana_lalalala said...

ish ish tido mase exam??

tak takot ke?

kalau i takut gile nak tido... nak buat the exam betul2.

Miss Maple Syrup said...

Kesian students ko..
menjadi subjek2 yang tidak berdosa dalam blog.
hahaha

uh btw, sa la miss maple.

Miss Maple Syrup said...

eh, bodo la pula...sa tidak bagitau nama...(kicking myself tiga kali)

Fel..felicia.

Cath said...

Wuahahah!
Memang sya suda jangka itu ko....hehe

Memang sya sengaja tu. And they know that setiap kali sya klik camera hp sya, pasti akan menjadi subkjek dalam blog....huhu

izuan said...

huhu ko samalah macam aku, suka amik gambar student.. tapi susah nak amik gambar diorang tido.. mungkin sebab kelas aku terlalu menarik huhuhu...

Cath said...

Yang i pulak sebab bosan gile jaga exam taht's y amik gambar. Huhu

Anonymous said...

saman sama dia...ufufufufufu - ina