Tuesday, September 30, 2008

Hear Ye! Hear Ye! Newborns!

Ladies and Gentlement
Please welcome
My new family members
Mr. Lappie and his assistant Mr. Fan-them, Ms. Toothie Mousey, Mr. Logitechie Phonie and Sir Westie DG♦.




After months of waiting...
Finally they're here...

p/s Mr. Lappie (DELL Inspiron 1420), Mr. Fan-them (fan), Ms. Toothie Mousie (DELL bluetooth mouse), Mr. Logitechie Phonie (Logitech Headphone) and Sir. Westie DG
(160 GB Western Digital External Hardisk/Passport)


Chiao
~MystiCat~

9 comments:

husni said...

wau so merah aa u!!!

Cath said...

Husni,

Wuahahahah! Aku pun jadi merah sekarang....

Syari said...

So cool cat. I'd like to get one too. Cause rasa cam semak je pc and bising bangat. Selalu kena komplen. Kesian my pc. Pulak sekarang laptop cam makin murah je kat sini. Hu hu hu.

hana_lalalala said...

red!!!!!!!!!!! love love

Syari said...

Gosh cat after checking out the specs of a Dell inspiron, cam nak je sebijik. Tp kedekut je rasa nak keluar duit. PC walaupun bising, boleh guna lagi.

What happened to your old PC anyway?

Cath said...

Mesy, i beli DELL pun coz i banyak tengok review dari forum.
Dis is my 1st laptop. Hehe. Lama juga i tunggu nak beli. PC i rosak dah lama dats y i had to buy. Terbakar PC tu coz banyak gile main game.
After dat PC, i beli lagi another new PC pun sama. 1st kene brontox then power box terbakar.

If ur PC is still ok, then no need to buy new one. Unless ur PC dah uzur =p.

This time, i'll better be more careful coz guna titik peluh sendiri beli nie.
Yang dulu duit parents jadi tak terasa sangat.

Syari said...

Cat, cuba buat video main dia punya video cam effect. :D

My Pc is still doing okay.Tak uzur. Pasal bising dan senang nak pindah satu hal, tapi nak kurangkan guna space kat umah tuh. European flats are not like M'sian flats banyak bilik dan ruang.

Cath said...

I dah try video effect die. Lucu gile! I cube first day i dapat lagi. Hehe.
Mesy, tiket nak kehungary berapa pegi balik?

Syari said...

2 years ago about 4-5 K per person. Now tak tau lah. Maybe mahal lagi. Not sure.